Προτάσεις για τον ελεύθερο χρόνο σας απο το ξενοδοχείο ΛΟΥΞ

Nature In Action
Ιππασία, μαθήματα έφιππης τοξοβολίας
Τόπος τεχνών η ΧΩΡΑ στα ΛΕΛΕΪΚΑ ΥΠΑΤΗΣ
Μετέωρα
Δελφοί

Nature In Action

 

 

Η Nature In Action γεννήθηκε από την ιδέα υλοποίησης δραστηριοτήτων που έχουν σαν κοινό τόπο συνάντησης το φυσικό περιβάλλον. Στο τρίπτυχο Φύση – Περιπέτεια – Αθλητισμός στηρίζεται η φιλοσοφία των ανθρώπων που είναι εμπνευστές και συντονιστές αυτής της δράσης. Στόχος τους είναι η Διοργάνωση Περιηγήσεων που ψυχαγωγούν τους συμμετέχοντες είτε μέσω της άθλησης, είτε μέσω της «επαφής» με την φύση, την ιστορία και την τοπική κουλτούρα.

 

 

 

Αποδέκτες αυτών των «προτάσεων» θα είναι πάντα όσοι αναζητούν τις δυνατές συγκινήσεις που προσφέρει μια extreme εμπειρία αλλά και εκείνοι που θέλουν να ανακαλύψουν την αυθεντικότητα μέσα από ήπιες εναλλακτικές δραστηριότητες.Τα προγράμματα αυτά συνήθως είναι:Πεζοπορικές εξορμήσεις στην ελληνική φύση.

Ποδηλατικές διαδρομές.
Αποστολές σε βουνά του εξωτερικού.
Εκδρομές εξωτερικού για σκι.
Παιδικές κατασκηνώσεις.
Εκδηλώσεις δραστηριοτήτων για παιδιά.
Καταβάσεις φαραγγιών.
Πολυήμερα trekking στα ελληνικά βουνά.
Προγράμματα αγροτουρισμού.

Έτοιμα πακέτα για εσάς και την παρέα σας, που μπορούν να υλοποιηθούν οποιαδήποτε χρονική περίοδο
Nature In Action
Διεύθυνση:
Ροζάκη Αγγελή 61,
35 100 Λαμία,
Τηλ/Fax: 22310 38007 & 6932271106
Ιστοσελίδα: http://altertourism.gr/meli-diktyou/nature-in-action

Ιππασία

 

Μαθήματα ιππασίας και έφιππης τοξοβολίας απο τον Κύριο Σταμέλο

Έφιππη τοξοβολία, μια αρχαία πολεμική τέχνη – συνδυασμός δυο πανάρχαιων τεχνών, της Ιππασίας και της τοξοβολίας.
Έπειτα από πολλά χρόνια έρευνας, ανακαλύψεων και βελτιώσεων ο Ούγγρος Ιπποτοξότης Kassai Lajos οικοδόμησε και καθιέρωσε ένα αυτοτελές σύστημα ανάπτυξης, διδασκαλίας και μετάδοσης της Έφιππης Τοξοβολίας το οποίο είναι μοναδικό στον κόσμο.
Ο master Kassai επί 20 χρόνια συνέλλεγε τα υπολείμματα των γνώσεων για την έφιππη τοξοβολία από ολόκληρο τον κόσμο (Ασιατικοί πολιτισμοί διατηρούν ως σήμερα τις παραδοσιακές ρίζες τους στην Έφιππη τοξοβολία πχ Ιάπωνες, Θιβετάνοι κλπ) και κατέληξε σε ένα άρτιο σύστημα που δίνει την ευκαιρία στον καθένα να έρθει σ’ έπαφή και να αναπτύξει το σύνολο ιππέας – άλογο – τόξο.
Στην περιοχή της Φθιώτιδας ο Δάσκαλός μας Σταμέλος Παναγιώτης δημιούργησε σύμφωνα με τα πρότυπα του master Kassai ένα χώρο που φιλοξενεί την Έφιππη Τοξοβολία στο χωριό Μεξιάτες Φθιώτιδας (15km από τη Λαμία).
Με το αντικείμενο μπορούν ν’ασχοληθούν μικρά παιδιά, έφηβοι, ενήλικοι άνδρες και γυναίκες. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκμάθηση ιππασίας, σύμφωνα με το πρότυπο Kassai και τοξοβολία με παραδοσιακά τόξα.

Για πληροφορίες τηλ: 6974196351
Κέντρο έφιππης τοξοβολίας
Μεξιάτες Φθιώτιδος
6974196351
Δείτε το βίντεο : http://youtu.be/plMye6XTN84
http://stamelospan.blogspot.gr/p/blog-page.html

Τόπος τεχνών η ΧΩΡΑ

 

Όμορφο περιβάλλον, περιποιημένο φαγητό από βιολογικά προϊόντα, ποτό, συχνές εκδηλώσεις συμπεριλαμβανομένου του Φεστιβάλ ΟΙΤΗΣ, παιδική χαρά, γρήγορη εξυπηρέτηση, οι λόγοι που θα σας φέρουν στην ΧΩΡΑ στα Λελεικα Υπάτης .
Διαβάστε στην σελίδα εδώ το πρόγραμμα εκδηλώσεων και προγραμματίστε μια επίσκεψη στον τόπο αυτό που με τόσο μεράκι έχει δημιουργηθεί.
Τόπος τεχνών ΧΩΡΑ
Λελέικα Υπάτης
Τηλέφωνο κρατήσεων 6936 994980