Μονόκλινο δωμάτιο

Δίκλινο δωμάτιο

Τρίκλινο δωμάτιο

 

Το Ξενοδοχείο Lux βρίσκεται στα Λουτρά Υπάτης, απέναντι από την πηγή των ιαματικών νερών, με θέα την πεδιάδα που διασχίζει ο Σπερχειός ποταμός .

Με τους άνετους χώρους, τις καλές τιμές, την υποδειγματική καθαριότητα, την ευγενική και διακριτική εξυπηρέτηση, είναι μια καλή λύση για όλους εσάς που θέλετε να κάνετε τα ιαματικά σας λουτρά, να περάσετε μερικές ημέρες ξεκούρασης, ηρεμίας ή απλά θέλετε να διανυκτερεύσετε στην περιοχή μας.

Tα δωμάτια του ξενοδοχειού μας, διαθέτουν air condition, τηλεόραση, ασύρματο internet, ατομικά ψυγεία, ενώ επιπλέον υπάρχει χώρος για parking.

Η καθαριότητα ειναι βασικό μας μέλημα, για αυτό τον λόγο είναι καθημερινη και προσεγμένη, όπως προσεγμένο είναι και το πρωινό, που είναι πλούσιο και σερβίρεται σε μπουφέ.

Η περιοχή μας δέχεται κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες, οι οποίοι απολαμβάνουν τις ευεργετικές ιδιότητες των νερών της λουτροπηγής. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονιστεί ότι η σύσταση των ιαματικών νερών των Λουτρών Υπάτης είναι μοναδική στην Ελλάδα. Είναι η μοναδική πηγή στην Ελλάδα, από τις ελάχιστες παγκοσμίως, που τα νερά είναι οξυανθρακούχα.

Δεχόμαστε δικαιούχους κοινωνικού τουρισμού.

 

Οι υπηρεσίες μας

  • Ψυγείο
  • Kλιματισμός
  • Tηλεόραση
  • Χώρος Στάθμευσης
  • Ασύρματο Internet
  • Στεγνωτήρας μαλλιών
  • Πρωινό

Χάρτης για τα Λουτρά Υπάτης

Πως θα έρθετε στα Λουτρά Υπάτης

Τα Λουτρά Υπάτης απέχουν μόλις 17 χιλιόμετρα από την Λαμία, 65 από το Καρπενήσι, ενώ η απόσταση από την Αθήνα είναι 237 χλμ και από την Θεσσαλονίκη 320 χλμ.

Μπορείτε να ταξιδέψετε με το ΚΤΕΛ μέχρι την Λαμία, εκεί να αλλάξετε λεωφορείο και να έρθετε στα Λουτρά Υπάτης. Παράλληλα σε πολύ κοντινή απόσταση (μόλις 9 χλμ) βρίσκεται ο σιδηροδρομικός σταθμός του Λιανοκλαδίου. Από το σιδηροδρομικό σταθμό μέχρι τα Λουτρά μπορείτε να έρθετε είτε με κάποιο δρομολογίο του ΚΤΕΛ είτε με κάποιο από τα τοπικά ταξί.

Δρομολόγια ΟΣΕ

 

http://tickets.trainose.gr/dromologia/