Στο Ξενοδοχείο ΛΟΥΞ, εφαρμόζουμε τις οδηγίες που έχει εκδώσει ο Ε.Ο.Δ.Υ.  για να προστατεύσουμε τους υπαλλήλους και τους πελάτες μας. Με τον τρόπο αυτό συμβάλουμε στην ελαχιστοποίηση της εξάπλωσης του Κορονοϊού. Συγχρόνως παρακολουθούμε στενά τις συστάσεις των ειδικών.

Με πρωταρχικό στόχο την όσο δυνατόν καλύτερη αντιμετώπιση της εξάπλωσης του νέου ιού, σας ενημερώνουμε ότι ακολουθούμε τους παρακάτω κανόνες, ώστε οι επισκέπτες να νοιώθουν ασφαλείς κατά την επίσκεψη στον χώρο μας.

Συντονιστής που επιβλέπει την τήρηση των κανόνων είναι η ιδιοκτήτρια, Αλεξάκη Ελένη, όπως επίσης και υπεύθυνος εφαρμογής σχεδίου διαχείρισης ύποπτου κρούσματος, με εμπειρία ήδη τριών μηνών στην κρίση, περίοδος κατά την οποία, το ξενοδοχείο παρέμεινε ανοικτό, φιλοξενώντας επισκέπτες με ειδικούς σκοπούς, ακολουθώντας όλους τους κανόνες υγιεινής.

Η επιχείρηση είναι οικογενειακή και τα μέλη που ασχολούνται με τα επιμέρους τμήματα, είναι ενημερωμένα και ακολουθούν τους κανόνες προστασίας και αποφυγής μετάδοσης του κορονοϊού.

Στην ρεσεψιόν και στους κοινόχρηστους χώρους διαθέτουμε για τους επισκέπτες και το προσωπικό,  αντισηπτικά, καθαριστικά μαντηλάκια, μάσκες, θερμόμετρο laser.

Φροντίζουμε και θα θέλαμε την βοήθεια σας σε αυτό, για το εξ αποστάσεως check in και check out. Στέλνοντας μας email ή με μήνυμα , τα προσωπικά σας στοιχεία και τα στοιχεία για την έκδοση παραστατικών, αποφεύγουμε τον συνωστισμό και έτσι επιτυγχάνουμε express check in & out.

Οι επιφάνειες οι οποίες λόγω συχνής χρήσης είναι επικίνδυνες και ίσως έχουν αρκετό ιικό φορτίο π.χ. ρεσεψιόν, χερούλια σε πόρτες κ.τ.λ. όπως και τα κοινόχρηστα αντικείμενα, απολυμαίνονται σχολαστικά και τακτικά.

Ενημερώστε μας έγκαιρα για το πρωινό σας. Προτιμήστε room service ώστε να αποφύγετε τον συνωστισμό στην αίθουσα πρωινού. Εσείς απλά ενημερώστε μας για την ώρα που επιθυμείτε να το απολαύσετε.

Προσπαθήστε ώστε να εξοφλείτε τον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας τους ηλεκτρονικούς τρόπους που έχουμε στην διάθεση μας. (Μεταφορά μέσω τραπεζικών λογαριασμών, εξόφληση με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες)

Φροντίζουμε ώστε στα δωμάτια να γίνεται καλός αερισμός μεταξύ των εναλλαγών. Βέβαια γίνεται σχολαστικός καθαρισμός, τόσο με ισχυρά απολυμαντικά και καθαριστικά όσο και με ατμοκαθαριστή ώστε οι επιφάνειες που θα έρθετε σε επαφή, να είναι καθαρές και χωρίς μικρόβια.

Στο πλύσιμο των λευκών ειδών χρησιμοποιούμε ειδικά υγρά που σε συνδυασμό με την κατάλληλη θερμοκρασία  απολυμαίνουν τα ιματισμό κατά την πλύση.

Θα θέλαμε από την πλευρά σας να ακολουθείτε τους κανόνες υγιεινής που έχει εκδώσει ο Ε.Ο.Δ.Υ. ώστε να συμβάλλουμε όλοι στην προσπάθεια που γίνεται για την εξάλειψη του φαινομένου.

Να είστε σίγουροι ότι από την πλευρά μας, έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε η διαμονή σας στους χώρους του ξενοδοχείο μας να είναι ξέγνοιαστη και με όσο το δυνατόν λιγότερο κίνδυνο για την υγεία όλων μας.